Login

Heb je al een account?

Nog geen account?

Welkom,

Persoonlijke gegevens

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Adres, huisnummer
Postcode
Plaats
Land

Oud wachtwoord
Nieuw wachtwoord
Herhaal wachtwoord

Uitloggen

Wachtwoord vergeten?

Verstuur nieuw wachtwoord.

Vul jouw e-mailadres in en het nieuwe wachtwoord wordt verstuurd.

Winkelwagen overzicht

Er staan nog geen producten in het winkelwagentje.

Subtotaal
€ 0,00
Verwachte levertijd
2-3 werkdagen
Volgende stap

Afleveradres

Contactgegevens

Heb je al een account?

Log hier direct in en plaats je bestelling.

Afleveradres

Verwachte levertijd

2-3 werkdagen

Kosten

     
 
Subtotaal € 0,00
Verzendkosten € 0,00
Korting - € 0,00

Totaal € 0,00

Bedankt voor je bestelling!

Je ontvangt per mail een bevestiging van je bestelling.
Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0229 745 225 (lokaal tarief) of per mail op info@madamecocos.nl.

Enjoy!

Heb je een vraag? Bel ons op 0229 745 225 (lokaal tarief)

Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17:30 uur.

Bij elke
2 potten

€1,00
korting

Cocoscakejes met pure chocola en Amarenakersen

2-4 personen30 min

Ingrediënten


500 gram Cocosdeeg naturel (1 pot)
100 gram Amarena kersen uit blik (sap bewaren!)
150 gram pure chocolade 70% in blokjes


Zo maak je Cocoscakejes met pure chocola en Amarenakersen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Bekleed het rooster met bakpapier.
  2. Je mengt in een kom het kokos met de amarena kersen. Voeg naar smaak een scheut(je) van het sap toe. Kneed het geheel tot een kleverige pasta.
  3. Maak van de cocospasta platte rondjes (zoals een hamburgertje) van ong 8 cm doorsnee en 2 cm hoog en leg deze op het bakpapier op het rooster.
  4. Zet het rooster in het midden van de oven en bak het mengsel in ong 20 minuten goudbruin.
    Terwijl de cocosrondjes in de oven garen, smelt je de blokjes chocolade in een glazen kom boven een pan zacht kokend water.
  5. Haal na de baktijd het rooster uit de oven en laat de cocosrondjes 10 minuten afkoelen.
  6. Na het afkoelen dip je het rondje in de gesmolten chocolade zodat er een laagje chocolade onder het rondje komt en leg dit op een nieuw bakpapiertje.
    Laat afkoelen in de koelkast totdat de chocolade hard is.
    Daarna kun je de koeken naar wens nog garneren met een kers en/of geraspte cocos.